7 weetjes over het huwelijk van Kim en Kanye

© Instagram

Op zaterdag 24 mei zijn Kim Kardashian en Kanye West officieel getrouwd in een 16e eeuws kasteel in Firenze. Er zijn niet veel beelden van de trouwpartij, maar op het internet gonst het wel van de geruchten. Lees hier 7 weetjes die we u zeker niet willen onthouden van deze exuberante trouwpartij.

Op zaterdag 24 mei zijn Kim Kardashian en Kanye West officieel getrouwd in een 16e eeuws kasteel in Firenze. Er zijn niet veel beelden van de trouwpartij, maar op het internet gonst het wel van de geruchten. Lees hier 7 weetjes die we u zeker niet willen onthouden van deze exuberante trouwpartij.

1. De trouwjurk van Kim was van modehuis Givenchy

Wekenlang werd er gespeculeerd over de trouwjurk van Kim Kardashian. Zo zou ze maar liefst drie jurken dragen op de dag van het huwelijk. Maar uiteindelijk koos Kim Kardashian voor één jurk van Givenchy. Dit trouwkleed werd speciaal voor haar gemaakt door haar goede vriend en creatief directeur bij Givenchy, Riccardo Tisci. Ook Kanye West en baby North droegen outfits van Givenchy. Later op de avond zou Kim Kardashian haar Givenchy-jurk ingeruild hebben voor een korter exemplaar van Balmain.

2. Andrea Bocelli zong op het huwelijk van Kimye

Volgens het tijdschrift People zong niemand minder dan Andrea Bocelli een nummer tijdens de huwelijksplechtigheid. Terwijl Bruce Jenner zijn stiefdochter Kim naar het altaar wandelde, zong Bocelli het nummer ‘Con te Partiro’. Daarnaast zou ook John Legend het nummer ‘All of me’ gezongen hebben.

3. Beyoncé stuurde haar kat

Een van de belangrijke vragen over dit huwelijk was: gaan Jay-Z en Beyoncé aanwezig zijn? Het antwoord is neen. Beyoncé en manlief vlogen niet naar Firenze, maar dat wil nog niet zeggen dat ze er niet in gedachten bij waren. Zo plaatste ze op haar eigen Instagramaccount een foto van het koppel met haar gelukwensen: “We wensen je een liefde vol onvoorwaardelijke liefde. Dat God zijn zege mag geven over jouw mooie gezin.”

4. Al het eten viel binnen een kleurthema: roze

Volgens bepaalde media was het eten voor de gasten een Italiaans diner, dat geselecteerd en klaargemaakt werd op basis van kleur. Dat wil zeggen: het rijke avondmaal werd geserveerd in één kleur, namelijk roze.

5. De broer van Kim, Rob Kardashian, was ook niet aanwezig op de trouwpartij

Broer Rob Kardashian was niet aanwezig op de trouwpartij van zijn zus. Rob zou nog wel zijn overgevlogen van de Verenigde Staten naar Firenze, maar hij zou daar ruzie hebben gekregen met zus Kim. Hij besloot dan maar om prompt terug naar de VS te keren.

6. Een muur van bloemen

Voor het altaar werd een gigantische muur van bloemen opgetrokken. Deze special muur bestond onder meer uit gardenias, rozen en paeonia’s. Alle bloemen werden geïmporteerd uit Parijs en…België! Toch een kleine Belgische connectie met dit sterrenhuwelijk!

7. Een kasteel van de bekende Italiaanse familie Medici

Het huwelijk vond plaats in Firenze, in een voormalig kasteel van de familie Medici. Dit fort ‘Belvedere’ werd gebouwd in de 16e eeuw op een hoger gelegen stukje van Firenze. De Kardashian’s betaalde maar liefst 300.000 euro aan de Italiaanse stad om dit prachtig landgoed af te huren voor het huwelijk. Het was bovendien ook de eerste keer dat er in ‘Belvedere’ een huwelijk plaatsvond. Een romantische locatie, die bovendien ook genoeg privacy biedt aan de gasten met de hoge muren. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content