25 minuten yoga tegen eindejaarsstress

© Getty Images/iStockphoto

De eindejaarsperiode kan behoorlijk druk zijn. Met deze yogavideo kan je een halfuurtje aan het feestgeweld ontsnappen (én ben je beter bestand tegen de woelige dagen die nog volgen).

Eind december vieren heel wat mensen de kerst’vakantie’, maar ironisch genoeg is dit vaak ook de meest drukke én stresserende periode van het jaar. Van het ene familiefeest naar het andere rennen, koken, pakjes kopen en hoogstwaarschijnlijk slaap je ook minder goed door de zware maaltijden die je een hele nacht aan het verteren bent. Goed doen voor anderen staat allicht centraal op jouw to-dolist deze weken, maar vergeet ook jezelf niet in de watten te leggen.

Onderstaande yogavideo brengt je helemaal tot rust, ontspant en strekt je spieren en doet je als herboren voelen. Idealiter voer je deze oefeningen voor het slapengaan uit, maar het is ook bijzonder aan te raden om voor een druk familiefeest even je mat uit te rollen. Ook geschikt voor mensen die niet wekelijks een zonnegroet doen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(KS via Greatist)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content