Culinair Culinair Recht van het veld: 11 restaurants waar de chef zelf zijn ingrediënten oogst Steeds meer chefs verkiezen producten van lokale leveranciers, maar er zijn er die nog een stap verder gaan en zelf aan het kweken slaan. Op deze adressen is de chef ook boer.
Culinair Culinair Deze 5 restaurants serveren de beste pizza’s van Brussel Plannen voor een uitje in Brussel en zin in pizza? Het magazine Le Fooding zette de beste pizzeria’s in de hoofdstad op een rij. Van gedurfde smaakcombinaties tot echte klassiekers - elke pizzaliefhebber kan in deze 5 restaurants zijn of haar hart ophalen.
Weekend tipt: bars & restaurants Weekend tipt: bars & restaurants Dit zijn 9 van de gezelligste Brusselse terrassen Ben je in Brussel en heb je genoeg van de stad gezien? Wil je ontsnappen aan de drukte van stoepcafés? Ben je op zoek naar een plek om te genieten van een heerlijke maaltijd of een vers gebrand koffietje? Knack Weekend tipt de fijnste Brusselse plekken om te verpozen tussen het groen.
Review | Culinair Review | Culinair Aan tafel bij Grabuge in Sint-Gillis: spannende fusion met verslavend effect
Culinair Culinair De neus van sommelier Diederik Herbots achterna: restauranttips voor wijnliefhebbers Diederik Herbots is mede-eigenaar en sommelier van sterrenrestaurant Ogst in Hasselt. Voor elk gerecht uit de keuken van chef Sébastien Wygaerts zoekt hij een expressieve wijn. In Ogst Deli, hun recent geopende traiteurzaak naast het restaurant, kun je de selectie wijnen mee naar huis nemen.