Culinair Culinair Van fruitteler naar wijnmaker: deze wijndomeinen maakten de omschakeling Onze drankexpert schenkt klare wijn. Deze week: appelboomgaarden vervellen tot wijndomeinen.
Culinair Culinair Is iedereen vandaag restaurantrecensent? 'Ook al zijn er 99 goede reviews, het is die ene slechte die je raakt' De web- of reserveringssite van het restaurant, Google en Tripadvisor, je kunt vandaag op heel wat plaatsen je mening kwijt. Maar is dat ook een goed idee?
Culinair Culinair Peter Goossens is chef van la Rigue: 'Ik ben nog te jong om elke dag in mijn zetel te zitten' Wie van ’s ochtends tot ’s avonds culinair in de watten gelegd wil worden door Peter Goossens rept zich naar hotel La Réserve, waar hij aan het roer staat in het restaurant La Rigue. We gingen bij hem peilen wat we mogen verwachten.
Culinair Culinair In deze zomerbars kun je nu al genieten van de zon De zon is er gekomen om een tijdje te blijven, wat menig horeca-uitbater ertoe heeft verleid de stoelen buiten te zetten. Wij brachten de leukste lokale zomerbars uit Vlaanderen en Brussel in kaart.