Culinair Culinair Klinkt als zomer: de beste adressen in Vlaanderen en Brussel voor het aperitief Is voor jou het aperitief het beste moment van het weekend? Wij selecteerden de leukste adressen, nieuwe en gevestigde waarden, voor een drankje met een lekker hapje erbij.
Review | Culinair Review | Culinair Aan tafel bij Smudged in Antwerpen: maximalisme op en naast het bord In het voormalige pand van ribbetjeswalhalla Amadeus opende het team achter Antwerpse cocktailbar Dogma een nieuwe zaak: Smudged. Zelf schrijven ze op hun website dat het een buurtcafé is dat plots een discotheek kan worden, maar net zo goed een listening bar met een open keuken. Deze zaak stuitert alle kanten op en dat voelt …
Culinair Culinair Shake it up: probeer deze drie nieuwe cocktailbars in Antwerpen en Gent In deze drie nieuwe cocktailbars kan je meteen ook een hapje eten.
Culinair Culinair Gnocchi met spinazie, boerenkool en hazelnoten: Victor Avonds deelt haar favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: chef Victor Avonds.