Culinair Culinair Chef Laurence Haegeman zet schouders onder Try vegan: ‘Je kunt eindeloos creatief zijn met groenten’ De maand november staat in teken van de plantaardige keuken. BE Vegan hoopt met de campagne Try Vegan mensen te inspireren een maand lang (wat vaker) plantaardig op het menu te zetten. Topchefs Bart De Pooter en Laurence Haegeman hebben voor de gelegenheid samen een gastronomisch vegan menu in elkaar gebokst.
Culinair Culinair Try Vegan daagt je uit om in november plantaardig te eten: ontdek 4 gastronomische vegan recepten ter inspiratie 1 november vieren we World Vegan Day, meteen ook het startschot van Try Vegan. Deze challenge daagt iedereen uit om tussen 1 en 30 november zoveel mogelijk vegan te eten. Chefs Bart De Pooter en Laurence Haegeman zetten hun schouders onder het initiatief en delen vier heerlijke, plantaardige gerechten.
Reizen Reizen Een ervaring om u tegen te zeggen: 7 hotels waar je nooit zou willen uitchecken Voor een speciale gelegenheid of gewoon een weekendje weg: een hotelverblijf is de ultieme verwennerij. Onze redacteurs testten 7 adressen op eigen bodem waar je met gemak je voetjes onder tafel schuift voor een gastronomisch diner, om vervolgens simpelweg enkele verdiepingen hoger tussen de lakens te glijden. Late check-out, iemand?