Design Design Hart van hout: de beste Belgische houtbewerkers Geen uitgekiend interieur zonder echte ambachtslieden. Deze twee Belgische houtbewerkers tillen hun vak naar een hoger niveau.
Culinair Culinair Slechts één vrouwelijke sterrenchef en een staande ovatie voor Peter Goossens: dit was Michelin 2024 Met negen nieuwe sterrenrestaurants en twee nieuwe tweesterrenzaken bekroonde Michelin in 2024 opnieuw het gastronomische toptalent in België (en Luxemburg). Ook Knack Weekend was uitgenodigd en trok naar de ceremonie in Antwerpen. 'Er zijn vandaag misschien minder vrouwen geëerd, maar dat wil niet zeggen dat we er niet zijn.'
Culinair Culinair Michelin 2024: ontdek hier alle sterrenrestaurants van België Gastronomen kunnen weer hun hart ophalen: in zijn nieuwe gids maakte Michelin bekend welke Belgische restaurants volgens zijn inspecteurs tot de absolute culinaire top behoren. Ontdek hier welke chefs de (rijzende) sterren zijn van de Belgische gastronomie.
Mode Mode De exclusieve reünie van 9 Belgische supermodellen: 'We zijn altijd goede vriendinnen geweest, tijdens de modeweken logeerden we in hetzelfde appartement' Het was een mooi weerzien voor onze Belgische supermodellen. In de jaren 90 en 2000 sierden ze al de covers van Knack Weekend. Nu keren ze terug, veertig plus, voor een exclusieve en feestelijke reünie.
Culinair Culinair Maxime Collard is Chef van het Jaar 2024 volgens de nieuwe Gault&Millau Belux Gids Gault&Millau maakte vandaag hun nieuwe Belux Gids bekend, en daarmee ook meteen de nieuwe Chef van het Jaar 2024: Maxime Collard. Een overzicht.
Weekend tipt: eropuit Weekend tipt: eropuit Vijf weekendtips voor een geslaagde start van de zomervakantie Met Rock Werchter is de grote festivalzomer van start gegaan. Voor wie het liever iets kleiner aanpakt, hebben we deze vijf weekendtips verzameld.
Culinair Culinair Driesterrenchefs Viki Geunes en Tim Boury: 'Nee, de gastronomie is niet in crisis' Sinds twee jaar is België opnieuw twee driesterrenchefs rijker. Nadat Viki Geunes in 2021 door Michelin tot de gastronomische top werd gekroond, mocht vorig jaar ook Tim Boury de honneurs waarnemen. In aanloop naar de nieuwe Michelin-uitreiking praten de twee recentste driesterrenchefs van ons land over de toekomst van de gastronomie en de uitdagingen in de sector.