Reizen Reizen Goede vangst: de beste adressen in Oostende om te eten en te drinken Ensoriaanse bordjes, puike panden, Franse flair en natuurlijk de vangst van de dag: wie gaat dineren in Oostende, krijgt meer dan een mooi uitzicht.
Culinair Culinair Het beste van Brussel: Café Billie (her)opent en 7 andere iconische restaurants in de hoofdstad Met de heropening van Café Billie - de vroegere Monk - halen liefhebbers van de betere en betaalbare pasta opgelucht adem. Het café is echter niet de enige iconische horecazaak in de hoofdstad: deze 7 restaurants typeren de stad dankzij hun traditionele karakter en de no-nonsense mentaliteit. Brussel op z’n best.
Human Interest Human Interest Meer pasta eten en beter geheimen bewaren: voornemens die je levenskwaliteit echt bevorderen De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen. Of zijn het goede voornemens? Vaak Âblijven ze theorie, maar wat als we ze beter uitkiezen en ze ons écht gelukkiger maken?
Column | Jean-Paul Mulders Column | Jean-Paul Mulders 'Er is zoveel ontregeld dat je maar beter kunt proberen van de ontregeling te genieten'
Culinair Culinair Van Mexicaanse invloeden tot Oostendse grandeur: de West-Vlaamse eetadressen van chef Stijn Deschacht Oostendenaar Stijn Deschacht is chef bij Bar Bulot in Brugge. Al is hij vooral bekend als gastheer van de populaire podcast Over Eten, waarin hij chefs, food artisans en andere foodies interviewt over hun culinaire avonturen.
Reizen Reizen De favoriete adressen van Seppe Nobels: van Zeeuwse lekkernijen tot slow living in Lissabon Deze zomer vragen we bekenden welke memorabele winkels, musea en horecazaken zij op hun reizen tegenkwamen. Deze week: Seppe Nobels, chef van restaurant Instroom in Antwerpen en voormalig Mens van het Jaar van Knack Weekend.
Reizen Reizen Ethische winkelroute of energieneutraal vakantiepark: 3 duurzame reistips Reisjournaliste Veerle Helsen trekt de wereld rond en speurt elke week naar de beste tips voor trips. Deze week: drie duurzame reistips.
Recepten Recepten Hondshaai met champignons Jan Kegels van foodtruckbedrijf Jean Sur Mer deelt een smakelijk recept met duurzame vis uit de Noordzee.