Culinair Culinair Waar eten chefs zelf het liefst? 10 restauranttips in Oost-Vlaanderen Staat lekker eten op je lijstje met goede voornemens voor 2024? In deze 10 Oost-Vlaamse restaurants schuiven chefs in hun vrije tijd zelf aan tafel.
Human Interest Human Interest Waar willen Vincent Van Duysen en zijn collega-architecten oud worden? ‘Nood hebben aan zorg zou nooit als een straf mogen aanvoelen’ Architecten geven vorm aan onze steden, dorpen, huizen... én zorginstellingen. Maar welk woon-zorg-scenario voorzien ze voor hun eigen ouders? En op termijn voor zichzelf? Vincent Van Duysen, Christine Conix en Marc Corbiau vertellen. “Nood hebben aan zorg zou toch nooit als een straf mogen aanvoelen?”
Culinair Culinair 'Niets doet vermoeden dat je hier fantastische pasta kan eten': de verscholen eetadressen van foodie Julie D'heygere Julie D’heygere is de bezielster van Think Tomato, het merk van ambachtelijke tomatensaus gemaakt van Belgische kerstomaten. In het dagelijkse leven kookt ze graag gezond, maar als ze buitenshuis eet, geniet ze van Belgische bistroklassiekers zonder kapsones.