Culinair Culinair Hilal Kayis Sungur bundelde het lekkerste uit Turkije: ‘Er is zoveel meer dan kebab’ Culinair ondernemer Hilal Kayis Sungur stond voor de moeilijke taak haar zestig favoriete gerechten te kiezen uit de keuken van haar vaderland. Die bundelde ze in haar gloednieuwe kookboek Het lekkerste uit Turkije. Van frisse yoghurtsoep tot rijke stoofschotel met lam en witte bonen.
Culinair Culinair De 50 beste restaurants ter wereld zijn bekend, The Jane in Antwerpen eindigt op plaats 39 Restaurant Central in Lima, Peru, is door ‘The World’s 50 Best Restaurants’ verkozen tot beste restaurant ter wereld. The Jane, de Antwerpse sterrenzaak van Nick Bril, eindigde op plaats 39. ‘Ik ben dankbaar en nederig. Het is niet gemakkelijk om in zo’n lijst te blijven staan’, aldus Bril.
Culinair Culinair Wat is gremolata en welke kookboeken zijn recent verschenen? De laatste foodnieuwtjes opgelijst Culinair journaliste Barbara Serulus sprokkelt het lekkerste foodnieuws bij elkaar.