Design Design Kreukje voor de sfeer: binnenkijken in een warme ninetieswoning met ruimte voor imperfecties Interieurvormgever Géraldine Van Heuverswyn bracht warmte en huiselijkheid in een utilitaire jaren 90-woning met praktijk. Dat deed ze met veel hout en een mix van zelfontworpen meubelen. En met wat kreuken hier en daar. ‘Dat tikkeltje imperfectie maakt het gezellig.’
Culinair Culinair Is een voedselbos de toekomst? ‘Zo’n systeem zorgt voor zichzelf, je hoeft niet te ploegen, zaaien, spuiten of mesten' Een voedselbos is een bos vol lekkers. Is dit buzzword meer dan een romantische pluktuin en kan het ook echt iets betekenen in onze voedselvoorziening?
Culinair Culinair Waar eten chefs zelf het liefst? 10 restauranttips in Oost-Vlaanderen Staat lekker eten op je lijstje met goede voornemens voor 2024? In deze 10 Oost-Vlaamse restaurants schuiven chefs in hun vrije tijd zelf aan tafel.
Culinair Culinair 'De beste frituur van België' of liever een Michelinzaak? Topadressen van tweesterrenchef Filip Claeys Filip Claeys is de chef van tweesterrenzaak De Jonkman in Brugge. Als oprichter van de North Sea Chefs zet hij onbekende noordzeevis op de kaart. In de signatuurgerechten van De Jonkman ontdek je hoe elegant er gekookt kan worden met bijvangst.