Culinair Culinair De culinaire vriendschap van Marcelo Ballardin en Eric Ivanidis: 'Mijn moeder eet liever in zĆjĢn restaurant' Eerder bracht Marcelo Ballardin al een boek uit over zijn eigen restaurant Oak, nu is er het boek met vriend en voormalig souschef Eric Ivanidis over Door73, het restaurant waar Eric aan het roer staat. Het werd een boek vol openhartige verhalen en spannende gerechten. Een voorproefje.
Culinair Culinair Goud in de mond: in deze 3 hotels kun je ontbijten bij een sterrenchef Steeds vaker lijken hotels sterrenchefs in te schakelen om zich over het ontbijtmenu te buigen. Drie nieuwe adressen waar je met plezier je wekker voor zet. Dovetale, Londen Deze zomer opende 1 Hotels in de Londense wijk Mayfair (vlak bij Hyde Park) zijn eerste duurzame designhotel op Europese bodem. Kopenhagen, Parijs en Kreta moeten weldra …
Reizen Reizen Reizen om te lezen: verslag van een leesretraite in Noord-Italiƫ Als alleen-reiziger leest journaliste Nathalie Le Blanc sowieso veel op vakantie, maar een plek die daar speciaal voor is ingericht, en dan nog in Italiƫ, daar moest ze naartoe. Het verslag van een boekenwurm met reiskriebels.
Recepten Recepten Kaasbrood Op Kreta wordt vaak een mengsel van verschillende kazen gebruikt. In kaasbrood zit ook dikwijls mizithra, een kaassoort die bij ons moeilijk te vinden is.