Culinair Culinair Elke dag Thais of Mexicaans: deze Vlamingen zijn verslaafd aan de uitheemse keuken Italiaans, sushi, Thais – de kans is groot dat er ook op jouw tafel regelmatig iets anders staat dan typisch Vlaamse kost. Maar Leila en Stijn gaan verder: zij kookt negen op de tien keer Aziatisch, hij eet bijna dagelijks Mexicaans.
Reizen Reizen Bestaat er zoiets als een duurzame cruisevakantie? ‘Het is dubbel zo vervuilend als vliegen’ Cruiseschepen zijn vreselijk vervuilend. Kunnen we in 2024 nog met een goed geweten op cruisevakantie? Reisjournalist Sander Groen scheept in Zeebrugge in op ‘het milieuvriendelijkste cruiseschip ter wereld’.
Culinair Culinair Leeshonger: 3 boeken voor lekkerbekken Culinair journaliste Barbara Serulus sprokkelt het lekkerste foodnieuws bij elkaar. Deze week: drie nieuwe boeken
Recepten Recepten Gemarineerde zalm met roze pompelmoes Een kleurrijke en gevarieerde salade op basis van zalm, komkommer, rammenas en pompelmoes. De topping met zure room en gel van pompelmoesazijn geeft aan het gerecht een frisse en smaakvolle finishing touch.