Review | Culinair Review | Culinair Nieuwe izakaya Hiro in Antwerpen: Japanse klassiekers voorzien van een eigenzinnige twist Wie tegenwoordig uit eten gaat, moet een minimum aan Japans verstaan. Izakaya is zo’n woord dat je best even instudeert: het is het Japanse equivalent van een tapasbar: je eet er à la carte kleine gerechten en drinkt er iets lekkers bij in een informele setting. Hiro in Antwerpen is zo’n gloednieuwe izakaya. Met zicht …
Culinair Culinair Raise the bar: gloednieuwe zaken op bijzondere locaties Hoog in de wolken of aan de rand van het water: in deze spiksplinternieuwe zaken nip je van een drankje op een bijzondere locatie.
Weekend tipt: eropuit Weekend tipt: eropuit Lang weekend: vijf uitjes om in de agenda te zetten De lente is al even in het land, maar voor wie er nog niet van heeft kunnen genieten, is dit verlengd weekend het moment. Hier zijn onze vijf tips.
Culinair Culinair Zot van eten: 9 verse restaurants in Antwerpen Verse adressen in The City That Always Eats.