Design Design Hoe ontwerper Arno Declercq de wereld verovert: ‘Ik ben niet bang om fouten te maken’ Hij is pas dertig, voltooide zijn opleiding niet en maakte zijn eerste objecten in een tuinschuur. Toch is Arno Declercq ondertussen een ronkende naam in de wereld van het collectible design en kind aan huis bij Fendi. Een kennismaking in zijn nieuwe showroom in Antwerpen.
Culinair Culinair Chef's table: waarom tafelen met zicht op de keuken zo populair is Een fijne restaurantervaring is meer dan wat er op je bord ligt, en dus gunnen chefs hun gasten een unieke inkijk in hun potten. Loungen in de keuken met een polaroid als aandenken? ‘Een Beyoncé-concert is er niets bij.’
Culinair Culinair Gault&Millau: Glenn Verhasselt (33) van Sir Kwinten is Chef van het jaar en Boury blijft de lijst aanvoeren Gault&Millau heeft Glenn Verhasselt van restaurant Sir Kwinten in het Vlaamse Lennik uitgeroepen tot de Chef-kok van het jaar 2025. Restaurants Boury en L'air du temps zijn opnieuw de beste restaurants van het jaar.
Inspiratie Inspiratie In kaart: plantenwinkels met een origineel aanbod voor je tuin of terras Maai Mei Niet is volop in gang. Om van onze balkons, terrassen en tuinen een gezellige en biodiverse plek te maken is een uitje naar een plantencentrum een goed idee. Waar shop je de leukste buitenplanten? Laat je inspireren door onze lijst.
Column | Jean-Paul Mulders Column | Jean-Paul Mulders 'Frans is uit de mode, we leven in tijden van woekerend Engels met haar op'