Human Interest Human Interest Als de droom in duigen valt: 4 ervaringsdeskundigen over hoe zij zichzelf heruitvonden Je werk moet tegenwoordig ook je passie zijn, en dromen zijn er om te verwezenlijken. Maar wat als je lichaam, je hoofd of iets anders daar een stokje voor steekt? Drie ervaringsdeskundigen vertellen hoe zij zichzelf heruitvonden.
Culinair Culinair Van slobberwijn naar smaakbom: de revival van de carignan-druif Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwste trends. Deze week: hoe de decennialang verguisde carignan-druif een comeback maakt.
Reizen Reizen In kaart: dit zijn de meest LGBTQ+-vriendelijke vakantiebestemmingen Hand in hand wandelen en vreemde blikken krijgen van omstaanders of een hotelkamer boeken voor twee en aparte eenpersoonsbedden krijgen: het zijn ongemakken die LGBTQIA+-personen al eens meemaken. Wij maakten een overzicht van de meest LGBTQ+-vriendelijke vakantiebestemmingen en spraken met reisorganisatie Travitude.
Recepten Recepten Catalaanse tomaatbroodjes: pa am tomaquet Tip: leg iets extra's bovenop de Catalaanse tomaatbroodjes, zoals een ansjovisje, een plak jamón of pernil, of een plak manchego.
Recepten Recepten Catalaanse panellets met chocolade Het is een traditie in Catalonië om voor Allerheiligen panellets te maken.
Recepten Recepten Escalivada Catalana Escalivada Catalana is een typisch gerecht uit Catalonië met geroosterde paprika, ui en aubergines. Oorspronkelijk werden de groenten boven houtskool geroosterd. Soms gaan er ook gebakken aardappelen en vis bij, zoals stokvis of - in dit geval - tonijn.