Review | Culinair Review | Culinair Fei'n in Beringen: betrouwbare en betaalbare fine dining Een krapte op de arbeidsmarkt, oplopende werkingskosten, de eeuwigdurende administratie: de verzuchtingen van de sector zijn niet nieuw. Steeds vaker kiezen restaurants dan ook voor een schaalverkleining of aanpassing van het initiële concept. Ook het verhaal van restaurant Fei’n van chef Marco Di San Carlo en maître Tom Sesink past in dat plaatje. Met Portofino …
Culinair Culinair Van proeverijen tot zelfplukboeketten: ontdek wat er in jouw buurt te doen is tijdens de Week van de Korte Keten De Week van de Korte Keten loopt van 18 mei tot 26 mei 2024. Dit zijn de leukste activiteiten in jouw buurt.
Culinair Culinair Döner met een draai aan: deze 3 zaken serveren haute kebab Van de artisanale smashburger tot de haute dog: haast elke categorie fastfood kreeg de laatste jaren een glam-up. Nu is het aan dé favoriet onder de nachtelijke vette snacks. Wij ontdekten drie restaurants waar kebab maken een ambacht is.
Reizen Reizen In de ban van Imsouane: drie tips om in deze Marokkaanse surfhotspot te ontdekken Marokko heeft zich al langer ontpopt tot populaire bestemming bij surfers. Imssouane, een heerlijke plek aan de zuidwestkust, is voorlopig nog vrij onbekend bij het grote publiek. Drie plekken om zeker te bezoeken.
Culinair Culinair Gelijke (ge)rechten: 68 adressen voor vegan & veggie tafelplezier Plant-based fastfood, veggie gastronomie of een vegan Italiaan? Bij deze 68 restaurants, lunchbars en andere culinaire adressen kom je als vegetariër of veganist zeker aan je trekken.
Mode Mode Eco en lokaal: 17 tips om in plaats van Black Friday te kiezen voor circulaire jeans, meubels en koekjes De buik vol van Black Friday en Cyber Monday? De Transformisten presenteren een positief, klimaatvriendelijk alternatief. Ze stellen 17 lokale initiatieven voor die inzetten op zero waste, tweedehands, hergebruik en andere vormen van de circulaire economie.