Mode Mode Meer dan franjes en flowerpower: dit wist je nog niet over de (problematische) bohotrend Bohemiens blijven de mode inspireren. Ook deze zomer zien we op en naast de festivalweide ruisende rokken, bloemenprints, gehaakte hoedjes, broderie en franjes. De trend gaat al lang mee, maar waar komt hij vandaan en is het een goed idee om op de boho-kar te springen?
Human Interest Human Interest 'Iedereen Beroemd'-reporter Wouter Deboot gelooft in onbevangenheid: ‘Durf wildvreemden aan te spreken' Deze week: Wouter Deboot (40), die als reporter voor Iedereen Beroemd de halve wereld doorkruiste op de fiets. Hij maakte nu voor het eerst een opzichzelfstaand programma voor Eén: Met de wind mee. Dat kent morgen zijn ontknoping, maar het gelijknamige boek blijft verkrijgbaar.
Column | Human Interest Column | Human Interest ‘Vandaag kan de meerderheid van de wereldbevolking niet zwemmen en dat is raar’ Nathalie Le Blanc staat stil bij de frappante feiten die ze al lezend opmerkte.
Culinair Culinair Whiskypedia: 10 weetjes over de klassieke spirit Whisky is weer helemaal terug en zet zichzelf ook stevig op de kaart van menige trendy cocktailbar. Maar wat betekent single malt nu eigenlijk, en hoe onderscheidt je een goede van een middelmatige? Alle weetjes op een rij.
Mode Mode Wie is nog relevant in modeland? 7 luxemerken krijgen een nieuw gezicht De modecarrousel draait sneller dan ooit. De ene dag draai je mee, de andere ga je er genadeloos uit. Ann Demeulemeester, Burberry en Nina Ricci lanceren nú hun nieuwe ontwerpers. Louis Vuitton volgt in juni, Gucci in september.
Human Interest Human Interest Danser Wim Vanlessen: 'Graag zie ik ons op het punt komen dat topdansers als echte sterren worden aangezien' Wim Vanlessen (47) was 25 jaar lang principal bij Ballet Vlaanderen. Begin 2019 danste hij zijn laatste voorstelling. Hij organiseert volgende maand het dansgala Time to Dance in Antwerpen en lanceert dan ook zijn Stichting Dansersfonds, waarmee hij beloftevolle dansers wil begeleiden bij de uitbouw van hun carrière.
Culinair Culinair Het gebak van Vlaanderen: Regula Ysewijn schrijft historisch kookboek Bake Off-jurylid en culinair historica Regula Ysewijn schreef een boek over de geschiedenis van het gebak uit het hart van de Lage Landen. Van zeventiende-eeuwse oliebollen over Brugse achten en Lierse vlaaikes: achter elk recept zit een verhaal.
Culinair Culinair Van borrelplank tot avocado-olie: dit zijn de foodtrends voor 2023 De borrelplank blijft een ster, avocado-olie wordt een must-have, robots nemen onze bestelling op en natuurwijn die niet lekker is, mag je voortaan gewoon laten staan. Ziedaar het nieuwe jaar, op ons bord en ernaast!