Zes late mannendagcadeaus

Mannendag mag dan wel in stilte gepasseerd zijn, wij doken in de onderbuik van het internet om zes geweldige, gestoorde en totaal ongepaste cadeaus voor uw besnorde wederhelft bij elkaar te klikken.


Fou-Lard Het zal u heel wat overredingskracht (en een deel van uw spaargeld kosten) om uw man te overtuigen een Dries Van Noten-sjaal rond zijn nek te draperen, maar aangezien alle begin moeilijk is en zelfs verstokte rokers zweren bij een stappenplan om hun leven te beteren; ziehier stepping stone 1, de fou-lard, die, als u uw ogen maar fijn genoeg samenknijpt, gewoon gemarmerd zijde lijkt. Niet meteen geschikt voor die trouwreceptie van uw collega, maar gun hem zijn pleziertje (en zijn zelfvertrouwen ) tijdens een intiem etentje op restaurant.

Whiskey AdventskalenderA shot a day keeps the doctor away, en wat geldt voor diabetespatiënten gaat evenzeer op voor uw geliefde teddybeer. U kan gaan voor het geluk dat hij zich na een neut zal gedragen als een heuse James Bond, maar anders zijn de kleine flesjes ook bijzonder geschikt om achteraf uw shampoos, douchegels en lichaamsscurbs mee te vervoeren op het vliegtuig. En wieweet, als u hiermee uw man wild krijgt voor de feestdagen spendeert hij straks misschien wel écht tijd aan het uitkiezen van uw kerstcadeau.

Flying Zombie Shark Eerlijk gezegd was ondergetekende ook behoorlijk enthousiast bij het aanschouwen van deze opblaasbare, gemotoriseerde zombiehaai, maar iets zegt ons dat het lachen haar snel zal vergaan wanneer het onding voor de vierde keer in het holst van de nacht haar slaapkamer zal binnenzweven. Gesmoorde giechels en het eeuwige geluk van uw wederhelft ten spijt is er niets wat een duchtig geslepen nagelvijl en een bitcherige roll-eyes niet teweeg kunnen brengen natuurlijk.

Deodorant-snoepjes Onderzoeken zouden hebben aangetoond dat vrouwen wild worden van mannenzweet, maar het verschil tussen een lichte muskusachtig vlaagje en een walm van ontmoste bovenleidingen is wat ons betreft toch groot. Deze snoepjes regelen de zweetproductie en zouden ervoor moeten zorgen dat mannen die niet met een handtas en doveverstuiver voor noodgevallen met zich meesleuren toch kunnen profiteren van een fris gevoel, always. Wij weten niet wie deze onzin heeft uitgevonden en weten evenmin of het werkt, maar iets zegt ons dat venten maar al te graag proefkonijn spelen.

Alphanail Drie hoeraatjes voor het marketingmannetje die de naam heeft uitgevonden en daarmee is ons lof voor dit product ook meteen uitgedeeld. De alphanailproducten zijn nagellakstiften voor mannen die iets te lang naar Rock Of Love hebben gekeken en niet beseffen dat babyblauwe nagellak het douchebag-alternatief is voor een Tiffany’s doosje. NEXT!

Stormtrooper badjas Omdat uw man zich altijd onoverwinnelijk wil voelen, ook al komt hij poedelnaakt en even onschuldig als een zachtroze gestoomde baby uit de douche. Deze Stormtrooper badjas is perfect om zijn niet meer zo edele delen te bedekken en is allicht het enige badstoffen kledingstuk in zijn kleerkast waar u ook mee kan leven. En ach, zolang u maar niet kan zien waar de klepel hangt is het allemaal goed, toch? (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content