Zes items waar u misschien beter geen geld aan geeft

In de waanzinnigwijde wereld van het online shoppen komen wij soms de vreemdste items tegen. Elke week selecteren wij zes producten waar u -als u over een creditcard beschikt- uw virtuele winkelwagentje mee kan volladen.

Schoenen met tandenzool Er zijn drie soorten mensen naast wie wij weigeren plaats te nemen op vliegtuigen, treinen of bussen. De eerste soort stinkt, de tweede soort praat non-stop en de derde soort heeft zijn meltandjes aan een gouden hangertje rond zijn nek hangen. Het échte gevaar bevindt zich dankzij Mariana Fantich and Dominic Young onder de gordel. Wij willen niet eens weten of deze Apex Predator Shoes echte kiezen bevatten, de aanblik alleen al doet ons de hielen lichten.
Pizza Puzzel
Alsof een puzzel nog niet frustrerend genoeg was is hier de pizza puzzel van Spinning Hat. Probeer de stukken ajuin, paprika en tomaat op de juiste plek te krijgen zonder dat u maagscheur van de apetijt oploopt. Waarom u dit moet kopen? Het is een ronde puzzel. Ronde puzzels zijn moeilijk. Hmm pizza. Wat?

X-ray broek
Nike wil met deze lycraloopbroek laten zien dat vrouwen doorzetters zijn, dat ze sterk zijn vanbinnen. De tagline is “shows wat women are made of”, en dat mag u vrij letterlijk nemen. Wij geloven alvast in de innerlijke kracht van de vrouw die hiermee durft gaan joggen en exact laat zien hoeveel vlees haar arme botten wel niet moeten dragen. Hey, soul sister, geef ons maar de wijde, allesverhullende gevallen die aerodynamica een mooi gevijlde middenvinger geven.

Kartonnen vriendMaak uzelf, uw ideale bff of uw droomvrouw in karton om de koude winteravonden mee door te brengen. U beslist online het ontwerp, van wenkbrauwen tot teenhaar, en de mensen van Foldable Me printen en verzenden het. Omdat u nooit genoeg vrienden kan hebben, zelfs als u persoonlijkheid niet meewil.

Penisblouse
Wiens oma op het internet shopt kan maar beter ogen op haar rug hebben. Want wat op het eerste zicht een onschuldige Asos-blouse met Peter Pan-kraagje en boordjes lijkt, kan haar in de supermarkt wel eens vunzige opmerkingen opleveren. Zelfs als het oudje Vijftig Tinten Grijs van softcover tot softcover heeft gelezen wil dat niet zeggen dat ze klaar is voor de échte wereld van haar seksueel gefrustreerde medemens.


SOA-cakejesU wil na het lezen van bovenstaande niet meer op deze planeet leven? Dan heeft u de saaiste RSS-reader ter wereld. Wij stuitten immers op SOA-cakejes; heerlijke gebakjes die een laagje chlamydia of herpes met zich meekregen. Natuurlijk is het geval volledig gemaakt uit walnoten, suiker en marsepein (en bedoeld voor een bewustmakingscampagne -geeuw), maar de persoon die deze desserts zonder kokhalzen binnenspeelt verdient wat ons betreft een jaarvoorraad condooms. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content