Word veganist met de hulp van Beyoncé

Beyoncé © -

De personal trainer van Beyoncé heeft een service gelanceerd die veganistische maaltijden aan huis levert. Beyoncé en Jay Z zijn de ambassadeurs van het maaltijdenplan en hopen een verandering teweeg te brengen in de manier waarop mensen denken over veganisme.

Marco Borges, de persoonlijke trainer van Beyoncé, wil tonen hoe lekker en gemakkelijk het kan zijn om jezelf een veganistische levensstijl aan te meten. Zijn 22 Days Nutrition-plan voorziet veganistische maaltijden voor 22 dagen. Deze periode werd uitgekozen omdat het lichaam na 21 dagen nieuwe gewoontes kan aanleren. Belgische fans van het concept blijven helaas op hun honger zitten aangezien de service voorlopig enkel in de Verenigde Staten levert.

Hoe werkt het?

De service levert verse gerechten af die gemaakt worden door koks met kennis van de veganistische levensstijl. De ingrediënten zijn organisch en de recepten werden zo gevarieerd mogelijk opgesteld. Bovendien zijn de veganistische gerechten ook gluten- en lactosevrij. De maaltijden worden aan huis geleverd in een koelbox en dienen enkel opgewarmd te worden wanneer het etenstijd is. Klanten kunnen kiezen om 1,2 of 3 maaltijden per dag te ontvangen.

Meer energie, minder vet, zout en suiker

Veganisten krijgen vaak te horen dat ze moeten opletten dat ze genoeg proteïnen binnenkrijgen. In de maaltijden van de service van Borges zitten genoeg bonen, noten, zaden en granen om je lichaam te doen barsten van energie.

Wie dit veganistische dieet wil volgen, kan ervan op aan dat de gerechten evenwichtig worden samengesteld. Volgens de website bevat iedere maaltijd ‘een perfecte balans aan proteïnen, koolhydraten en vetten. Zout en suiker werd gelimiteerd.’ Het plan is bedoeld voor mensen die gewicht willen verliezen, gezond willen eten zonder te koken of een nieuwe manier van eten willen ontdekken. Niet iedereen zal afvallen door deze maaltijden te eten. Wie al op gewicht is, blijft op gewicht en wie te weinig weegt, zal bijkomen.

Aangeraden door Queen B

Bevriend zijn met Beyoncé is erg handig wanneer je een nieuwe service wil lanceren. Borges liet het maaltijdenplan testen door Beyoncé en Jay Z, die erg enthousiast zijn over het concept. ‘Ik ben zo dankbaar dat ik de uitdaging aan ben gegaan en wil Marco bedanken om het goede voorbeeld te vormen. Hij is de meest energieke persoon die ik ken en dat komt door zijn gezonde levensstijl. Zijn geweldige programma helpt mensen om gemotiveerd te geraken en betere voedingskeuzes te maken. Je moet het echt proberen. Als ik het kan, kan iedereen het,’ besluit Beyoncé.

Binnenkort delen we allemaal gezwind foto’s van onszelf met de hashtag #IWokeUpLikeThis. Nuja, na een verhuis naar de Verenigde Staten, een hap uit ons budget en het kweken van een fikse dosis zelfdiscipline dan toch. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content