Winkelen voor de vlucht

De luchthaven van Zaventem heeft zijn shoppingcentrum sterk uitgebreid.

Voortaan kan u op Brussels Airport uitgebreid winkelen voor u op een vliegtuig naar andere (enkel Europese) oorden stapt. Het bestaande shoppingcentrum op pier A werd uitgebreid met twintig nieuwe winkels, bars en restaurants, goed voor 2.500 m2 extra.

De uitbreiding kwam er op vraag van de reizigers, die in een enquête te kennen gaven een ruimere keuze te willen en naast het klassieke aanbod van duty- en tax free ook merkwinkels en toplabels verwachten.

Samen met internationale ketens als Esprit, Massimo Dutti, Samsonite en Puma zijn nu ook grote Belgische namen aanwezig. Onder andere interieurontwerper Flamant en specialist in vrijetijdskleding River Woods openden er een stek. Vermeldenswaard is voorts de nieuwe Chocolate Shop en de tweede Starbucks. Voor een zakenlunch kan u terecht in het Black Pearl Seafood Restaurant en voor een goed glas wijn in Beaudevin.

Met een gemiddelde van vijftigduizend passagiers per dag en duizenden luchtvaartmedewerkers telt pier A evenveel passanten als de Brusselse Nieuwstraat en de Antwerpse Meir.

Ann Heylens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content