Wenskaarten voor kinderrechten

Unicef breidt het aanbod uit met wenskaarten voor vrijwel alle gelegenheden.

Kinderrechtenorganisatie Unicef brengt niet langer enkel kerstkaarten uit. Sinds 1 april kunt u ook bij verjaardagen en huwelijksfeesten een Unicef-wenskaart op de post doen.

Unicef breidde het aanbod wenskaarten gevoelig uit. De organisatie verkocht al kerstkaarten maar nu zal voor bijna elke gelegenheid een kaart beschikbaar zijn. Van verjaardag, felicitatie en vriendschap tot en met bijvoorbeeld beterschap, sterkte, liefde en huwelijk. De nieuwe collectie bestaat uit zowel getekende wenskaarten als kaarten met echte foto’s. Dit alles in verschillende maten en stijlen.

Met de kaartjes doet u niet alleen de jarige of zieke een plezier, u steunt hiermee miljoenen kinderen in verschillende ontwikkelingslanden. Unicef ijvert in deze landen onder meer voor een betere gezondheidszorg, zuiver drinkwater en kwaliteitsvol basisonderwijs voor alle jongens en meisjes.

De kinderrechtenorganisatie maakt de producten ook meer toegankelijk voor een breder publiek. De wenskaarten worden via Hallmark verdeeld en zijn te verkrijgen bij 500 verkooppunten, onder meer bij Standaard boekhandel.

Ruth Vanden Berghe

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content