Wellness Party in Brugge

© Wellness-Party 2010

Op donderdag 1 april 2010 verplaatst de Vlaamse modescene zich naar Brugge, want daar vindt een trendy Wellness-party plaats. De ‘B-In’ is het decor voor dit evenement dat zich richt tot mensen actief in de beauty-, wellness- of modewereld.

Na het spetterend succes van de vorige edities doet het evenement nu voor de tweede keer Brugge aan. Het geeft aanwezigen de kans te genieten van en kennis te maken met de laatste trends uit deze sector in een sfeervol zen-kader, waarbij wellness, beauty en mode elkaar ontmoeten. Genodigden kunnen hun boekje te buiten gaan aan het testen van onder meer verzorgingsproducten en wellness behandelingen, zoals een massage. En dat op de tonen van lounge muziek en met gezonde hapjes en hippe drankjes in de hand. Om 22u staat er een modeshow op het programma waarna het feest pas echt losbarst.

Nieuw dit jaar zijn de live-danseressen en een grotere prijzenpot: genodigden maken kans op maar liefst 1.500 euro aan prijzen, waaronder een pakket van schoonheidsbehandelingen, kledij, een gastronomisch etentje en een kappersbeurt. Indien er voor u niets uit de prijzenpot valt, niet getreurd. Bij het verlaten van de club, krijgen alle genodigden een gratis wellness-goodybag met free gifts en kortingsbonnen.

Aïsa Knockaert

Wellness-Party gaat door op 1 april in de B-In te Brugge. Toegangskaarten kosten 20 euro per persoon of 160 euro voor een VIP-tafel voor 4 personen.

Tickets te verkrijgen via de website van Wellness Party.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content