Weekendtip: Wintersolden bij Taschen

© -

Uitgeverij Taschen houdt wintersolden in haar Brusselse shop, waar de befaamde kunst-, design-, mode- en architectuurboeken voor de helft van de prijs van de hand zullen worden gedaan.

Recht je rug en flex je armspieren want uitgeverij Taschen -huisleverancier van de ingebonden goede smaak- houdt wintersolden. Elegante koffietafelboeken, fraai vormgegeven naslagwerken of must-have biografieën: de uitgeverij is al vijfendertig jaar een referentiepunt.

Toen Benedikt Taschen in 1980 besloot zijn comics zelf aan de man te brengen had hij vast nooit gedacht dat zijn uitgeverij zo snel zo groot zou worden. Vandaag omhelst Taschen een bijzonder smakelijk portfolio aan kunst-, mode-, design-, film- en architectuurboeken, papieren hebbedingen die binnenkort misschien ook jouw interieur een meerwaarde geven.

Van donderdag 22 januari tot en met zondag 25 januari kan je de Taschen publicaties immers aan -50% of meer scoren in de Brusselse Taschen shop: het uitgelezen (sorry.) moment om uw boekenkast of salontafel te spijzen.

Bekijk hierboven alvast enkele Knack Weekend favorieten of check de Taschen website voor meer boekenlekkers. Wij raden aan een tass(c)endrager in te huren voor dit weekend. (KS)

Taschen Sale van donderdag 22 januari tot en met zondag 25 januari in de Taschen shop: Grand Sablon/Grote Zavel, Rue Lebeaustraat 18, 1000 Brussel.

Open van donderdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 20 uur. Op zondag van 12 uur tot 20 uur

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content