Weekendtip: Lily and the Lady popt up in Antwerpen

© foto via @yaynathalie (instagram)

Wie niet weet waar winkelen kan terecht in de kersverse pop-up van Lily and the Lady op het Antwerpse Zuid. Mariette Creemers en Patricia Goijens brengen hun geliefde webshop zo nog dichter bij hun klanten.

Vaste bezoekers van weekend.be zullen het al gemerkt hebben: wij zijn dol op de stijlvolle slow fashion items in de virtuele rekken van Lily and the Lady. Kleding en accessoires van merken als Magdalena, Hoss Intropia, Omsk en Whiite worden gepaard met lederwaren van Beatriz Furest en juwelen van Atelier 11, Lies Wambacq en Wouters & Hendrix.

In 2010 combineerde moeder Mariette haar passie voor ondernemen en mooie kleding met haar modebewuste dochter Patricia, die mede door haar blog No Glitter No Glory behoorlijk gebeten was door het online virus. Hun webshop Lily and the Lady groeide ondertussen uit tot één van de vaste waarden in het Belgische retaillandschap.

Wie koopt bij Lily and the Lady weet meteen waarom de webshop op zo’n trouw publiek kan rekenen: de service doet denken aan een boetiek die zich toevallig online gevestigd heeft. Ben je onzeker over de maat, weet je niet waarmee je het moet combineren of hoe het materiaal valt? Het moeder-dochterteam staat klaar om je te helpen.

Durf je de stap naar online echter nog niet zetten? Kom dan de komende vier weken alvast proeven van de Lily and the Lady-ervaring in hun pop-up op het Antwerpse Zuid. Daar tonen Patricia en Mariette in primeur ook hun eerste eigen product, in samenwerking met architect Dieter Vander Velpen en Il Granito: marmeren juwelenhouders die naar eigen wens en op bestelling samengesteld kunnen worden.

Weekendtip: Lily and the Lady popt up in Antwerpen
© foto via @yaynathalie (instagram)

Lily and the Lady Pops Up

Van 29 mei tot en met 27 juni

Ma-za 10.30 – 18.00

Verbondstraat 102, 2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content