Weekend Knack op de loop

Deze vrijdag wordt in Knokke het startschot gegeven van de Knack Weekend Ladies Run Series.

Deze vrijdag wordt in Knokke het startschot gegeven van de Knack Weekend Ladies Run Series. ’s Lands vrouwelijkste loopevenement is dit jaar aan zijn vierde editie toe.

Met een afstand van 3,5 km geldt het parcours in Knokke als een opwarmertje. Na het overweldigende succes van onze Ladies Run in 2008 worden dit jaar voor het eerst immers vier loopwedstrijden georganiseerd. Na Knokke komt op 1 juni Kortrijk aan de beurt, waar loopsters de keuze hebben tussen 5 en 11 km. Zowel beginners als gevorderden kunnen er dus deelnemen. In het najaar komen tenslotte Brussel (4 oktober, 4 km) en Hasselt (11 oktober, 5 km) aan de beurt.

Zoals bij de vorige edities stelden we ook deze keer een Dream Team samen. Bekende ambassadrices steken andere deelneemsters aan de Knack Weekend Ladies Run Series een hart onder de riem. Zo kunt u aanstaande vrijdag in Knokke onder meer Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters aan het werk zien. In Kortrijk maken onder meer Gella Vandecaveye, Catherine Moerkerke, Chantal Pattyn en Martine Tanghe hun opwachting.

Wim Denolf

Inschrijven kan via www.weekend.be/ladiesrunseries

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content