Weekend Blog Awards

Nomineer je favoriete blogs voor de eerste Weekend Blog Awards

Journalisten en bloggers, ze worden nogal vaak over dezelfde kam geschoren. De hoofdmoot van onze taak is immers hetzelfde: schrijven over de zaken die ons interesseren in de hoop anderen hierover te informeren. Bij Knack Weekend blijven we graag op de hoogte van al dat schrijvend concurrerend geweld, maar door het overgrote aanbod valt het kaf moeilijk van het koren te onderscheiden. Iedereen kan vandaag de dag immers een webstek in elkaar flansen. Daarom doen we een beroep op onze lezers, jullie dus, in de hoop de Beste Belgische Blogs te ontdekken.

Ken je iemand die bijzonder vlot te keyboard is, die er een interessante mening over mode, beauty, design, interieur, games of koken op nahoudt en dat virtueel deelt met de wereld? Aarzel dan niet om diens blog (of die van jezelf natuurlijk!) hieronder te nomineren voor 16 april 2012, hij of zij zou je wel eens heel dankbaar kunnen zijn.

Uit alle genomineerden selecteert de jury, bestaande uit ervaren bloggers en de redacties van Knack Weekend, LeVif Weekend en Enchanté, de finalisten in iedere categorie. Vanaf 23 april 2012 maken we de finalisten bekend en kan je op je favoriet beginnen stemmen. Die dag wordt er eveneens meer prijsgegeven over de uitreiking van deze blogawards.

Nomineren kan je hier. Wil je op de hoogte blijven van deze spannende zoektocht? Volg ons via Facebook en Twitter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content