Wat zegt zijn ondergoed over hem?

© Thinkstock

Draagt hij een losse boxershort of eerder een aansluitende slip? Het zegt namelijk meer over hem dan je zou denken.

Draagt hij een losse boxershort of eerder een aansluitende slip? Het zegt namelijk meer over hem dan je zou denken. Wij hebben vijf soorten mannenondergoed op een rijtje gezet, samen met de eigenschappen die meestal gepaard gaan met de dragers ervan.

Een losse boxershort: Mannen die een losse boxershort dragen zijn ook diegene die dagelijks fastfood eten, nooit toiletpapier in huis hebben en denken dat Febreze een merk van parfum is. De kans is groot dat hij het meeste van zijn tijd videospelletjes wil spelen en met zijn vrienden wil optrekken.

Een strakke boxershort: Mannen die kiezen voor dit soort ondergoed, weten wat vrouwen willen en zijn bezig met hun uiterlijk zonder narcistisch of egocentrisch te zijn. Toch kan hij ook af en toe een typische man zijn. De gulden middenweg dus.

Een slip: Dit soort ondergoed wordt meestal gedragen door jongens, die dan normaal gezien zouden moeten overschakelen op boxershorts. Het feit dat hij nog steeds een slip draagt, kan wijzen op het feit dat hij vasthoudt aan het verleden. Het is bovendien ook allesbehalve sexy.

Geen ondergoed: Als mannen geen ondergoed dragen, is dat meestal omdat ze de was niet gedaan hebben. Als ze daar dus geen tijd voor weten te vinden, kan je je wel inbeelden dat andere hygiënische noodzakelijkheden ook achterwege worden gelaten.

Een string: Dit type man is heel ijdel en veel bezig met zijn uiterlijk. Het is op zich wel positief dat hij er goed wil uitzien, maar wij zien die sixpack toch liever boven een strakke boxershort. (RDM)

Bron: The Huffington Post

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content