Wat ik mijn moeder nooit heb kunnen vertellen: ‘Sorry dat ik bang was voor je pruik’ (Video)

© Buzzfeed

Op moederdag zetten we mama’s in de bloemetjes, maar ondanks alle goede bedoelingen zien we toch heel wat mensen over het hoofd. Vrouwen die heel graag moeder waren geweest, maar er niet in slaagden hun kinderwens te vervullen. Mama’s die zonder hun kindje door het leven moeten. Kinderen die hun moeder (vroeg) verloren zijn. Deze video van Buzzfeed is gemaakt door en voor deze laatste groep mensen.

“Het spijt me dat ik er 21 jaar over gedaan heb om deze kaart te schrijven, en dat hij nog steeds niet perfect is. Ik schrijf je dit omdat ik er alles voor over heb om gewoon (nog) eens ruzie met je te kunnen maken. Ik heb nooit je telefoontjes kunnen negeren, ik heb je nooit kunnen voorstellen aan liefjes waarvan jij zou vinden dat ze een slechte invloed op me hebben, en ik kon daar nooit op antwoorden dat je overdrijft (om vervolgens maanden later te beseffen dat je toch weer eens gelijk had.)”

Een journaliste van Buzzfeed verloor haar moeder op jonge leeftijd aan kanker. Haar angsten, dromen, schuldgevoelens en dankbaarheid voor de paar jaar dat deze vrouw in haar leven is geweest goot ze in een hartverwarmende video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content