Wat als mannen voor het eerst hun regels hadden? (video)

‘Zeg, wat bij jij slechtgezind vandaag. Heb jij jouw regels of wat?’ Heel wat vrouwen zullen die opmerking al eens gehoord hebben uit de mond van een man. Maar wat mochten diezelfde mannen nu eens aan den lijve ondervinden hoe het is om door dat maandelijkse dieptepunt heen te moeten?

‘Mensen die hun maandstonden hebben, zijn altijd zo gestrest’, klinkt het in het begin van de clip van BuzzFeed. De mannen in kwestie wilden heel graag eens testen wat het nu precies inhoudt om elke maand te moeten goochelen met maandverbanden, tampons en inlegkruisjes. Ze kregen een constructie aangemeten met rodebietensap dat onverwachts – want zo gaat dat ook bij je regels – kon beginnen doorsijpelen.

De eerste bewonderende reacties ten opzichte van vrouwen bleven niet lang uit. En dan kregen de heren nog niet te maken met de hormonale sprongetjes, de pijnlijke krampen of het opgeblazen gevoel. (AB)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content