Wasbar vanaf juni ook in Antwerpen

© Arne Jennard

Wasbar, de succesvolle handelszaak die een wasserette en een café combineert, komt vanaf juni ook naar Antwerpen.

Wasbar, de handelszaak die een wasserette en een café combineert, komt vanaf juni ook naar Antwerpen. Dat bevestigt mede-zaakvoerder Yuri Vandenbogaerde aan Belga.

“Vanaf het begin in Gent was er vraag naar en we zien zeker mogelijkheden in Antwerpen”, klinkt het. Sinds oktober vorig jaar is in Gent Wasbar geopend. Klanten kunnen er zowel voor een drankje als hun was terecht.

Al vanaf de start was er bij oprichters en mede-zaakvoerders Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde de intentie om meer dan één wasserette-bar te openen. Op Twitter meldde Henau dat er een contract werd getekend voor een nieuwe Wasbar in de Graaf Van Egmontstraat in de Antwerpse Zuidwijk. “Al vanaf het begin in Gent kregen we vragen voor een vestiging in Antwerpen”, zegt Vandenbogaerde. “Het is een grote stad met heel wat mensen die klein wonen, waaronder heel wat studenten. We hopen dat die mensen ook naar ons gaan komen.”

De twee ondernemers beginnen nu snel te verbouwen om de vestiging in juni te openen, “al kan dat afhankelijk van de voortgang ook al iets vroeger zijn”, aldus Vandenbogaerde. De twee ondernemers hebben ook de finale gehaald van het programma ‘Topstarter’ op de VRT-zender Eén. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content