Vrouw draagt vuilniszakken zodat ze niet meer lastiggevallen wordt op straat

De New Yorkse Jessica Delfino is het zodanig beu om lastiggevallen te worden telkens ze zich op straat begeeft, dat ze besloten heeft om een vuilniszak en doucheslippers te dragen om te zien of ze zo rustiger naar haar bestemming kan wandelen.

Voor je zegt “Maar! Ik zou ook opkijken als er iemand in een vuilniszak langsloopt”: we hebben het over New York City, de stad waar mensen je toeschreeuwen dat ze acht armen hebben maar er geen enkele hebben die schijnt te werken, de stad waar mensen komen om “zichzelf te zijn” en de stad die op dit moment overspoeld wordt door fashionista’s die maar wat graag willen opvallen om zo op de streetstyleblogs te belanden.

En effectief. Niemand lijkt het te kunnen schelen dat Delfino een paar risico’s genomen heeft bij het aankleden. Maar of die vuilniszakken ook de meest grijpgrage handen op afstand houden, kom je zelf beter te weten in onderstaande video:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content