Video: Zo reageren mannen als hun dochter nageroepen wordt op straat

Het is niet verrassend dat deze vaders niet opgezet zijn met de manier waarop hun dochters behandeld worden op straat. Hoewel één vader de naroepers toch gelijk moet geven: “But you ARE very nice, I don’t see the problem?”

Je kan het hen proberen uitleggen, maar écht snappen hoe vervelend of zelfs vernederend op straat nageroepen worden kan zijn, doen mannen pas echt als ze het met hun eigen ogen zien. En vooral als het slachtoffer één van hun dierbaren betreft.

In navolging van Cosmopolitan -die eerder al lieten zien hoe mannen reageerden wanneer ze zagen hoe hun vriendin wordt nageroepen– maakte The Scene een filmpje dat vaders toont wat hun dochters te verduren krijgen op straat.

We hoeven niet te schrijven dat de meeste vaders niet blij waren met de beelden. Er werd opgeroepen tot respect (en iemand dreigde zelfs met een vuistgevecht). Bekijk het filmpje vooral zelf:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content