Video: ‘Als ik in deze tijd jong zou zijn, zou ik het niet trekken’

© Sanctuary

In een filmpje voor de organisatie Sanctuary roepen oudere vrouwen op om onze drang naar perfectie op zij te leggen onder de hashtag #LetGo

Vandaag de dag moeten we zoveel dingen tegelijk zijn. De perfecte partner, het perfecte kind, de perfecte ouder, de perfecte werknemer, vriend, patiënt, buur, belastingbetaler. Die drang naar perfectie creëert ontzettend veel stress en druk. We lijken onszelf soms te verliezen in een mallemolen aan prioriteiten waarvan we zeggen dat de maatschappij ze ons oplegt, terwijl we ze eigenlijk zelf omarmen.

De Britse organisatie Sanctuary heeft enkele oudere vrouwen gevraagd waar ze spijt van hebben in hun leven, en wat ze zouden doen als ze weer jong waren. Hun antwoorden zijn eenduidig: “Spend more time ‘being’ than ‘doing’.”

Een hartverwarmende, inspirerende video die perfect is om alweer een razend drukke werkweek mee af te sluiten. Ga jij dit weekend tijd maken voor de dingen die er écht toe doen?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content