Video: achter iedere beroemde Instagramster schuilt er een Instagramechtgenoot

Instagram © -

‘Achter ieder knap meisje op Instagram staat er een man zoals ik, en een bakstenen muur.’ Deze getuigenissen zijn waarschijnlijk erg herkenbaar voor mannen die een vrouw of vriendin hebben met een groot aantal Instagramvolgers.

‘Ik moest al mijn apps verwijderen zodat ik meer plaats had voor foto’s’, getuigt een ‘Instagramechtgenoot’. Deze video parodieert de hachelijke situaties waarin mannen terecht komen wanneer ze foto’s moeten nemen van hun Instagramgeobsedeerde vriendinnen. Een wandeling duurt uren, want bij iedere stenen muur moet een fotoshoot georganiseerd worden. Eten dient niet om op te eten, maar om foto’s van te nemen. Sommige Instagramechtgenoten geven openlijk toe dat ze het niet meer aankunnen, anderen lijden aan het Stockholmsyndroom.

Herkenbaar? Geen nood, je kan een zelfhulpgroep oprichten met lotgenoten. Of een nieuw slachtoffer zoeken om de foto’s te nemen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content