Vereeuwig je borsten in de Photoboob tijdens de Gentse Feesten voor goede doel

© iStock

Van 20 tot 23 juli kan je je voorgevel op de gevoelige plaat laten vastleggen tijdens de Gentse Feesten. Waarom je dat zou doen? Om taboes te doorbreken. De opbrengst van het project gaat naar organisaties die vrouwen met borstkanker steunen.

Kunstcollectief Kapow pakt tijdens de Gentse Feesten niet alleen uit met een eigen line-up, maar maakt ook plaats voor een heuse Photoboob. Het concept werd uit de grond gestampt door Si On Se Touchait uit Frankrijk, een project dat draait rond preventie van borstkanker; de gemotiveerde jongeren van Albanian Youth Activism en Kapow via Polly Pollet. Samen hopen ze taboes rond borstkanker te doorbreken en mensen samen te brengen die zonder schaamte hun borsten laten fotograferen. Nog een beetje watervrees? Je gezicht gaat niet mee op de foto, dus daar hoef je al niet wakker van te liggen. Hoe meer vrouwen trots durven zijn op hun naakte boezem, hoe sneller het taboe rond naakte vrouwenborsten zal afbrokkelen.

Als je ervoor openstaat zal de foto van jouw voorgevel bovendien deel uitmaken van een internationale expo, die thema’s zoals borstkanker en seksualiteit onder de aandacht wil brengen. De opbrengst van deze tentoonstelling wordt geschonken aan organisaties die werken rond borstkanker.

De Photoboob staat van 20 tot 23 juli in het Kapow hoofdkwartier. Iedereen is welkom, mannen en vrouwen met of zonder borsten. Geniet tijdens het flashen van je borsten ook van de gezellige sfeer en exotische melodieën van onder meer de Congolese topartiest Ewing Sima op de Kapowse Feesten.

Surf voor meer informatie naar het Facebookevent van Photoboob.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content