Van de catwalk naar het witte doek

De Italiaanse ontwerpers Dolce & Gabbana spelen priesters in een nieuwe Hollywoodfilm.

Het Italiaanse designerduo Dolce & Gabbana tooide zich afgelopen weekend in priestergewaden. Ze hebben niet plots besloten zich aan een godsvruchtig leven te wijden. De ontwerpers zullen te zien zijn als priesters in de nieuwe Hollywoodfilm ‘Nine’, waarvan de opnames momenteel lopen.

In de remake van de Broadway-musical ‘8 1/2’ uit 1982 spelen Domenico Dolce en Stefano Gabbana naast enkele klinkende namen uit de filmwereld. Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Nicole Kidman en Penélope Cruz sieren de affiche. De film wordt op 25 november in de Amerikaanse zalen verwacht. Wij blijven nog even op onze honger zitten.

Voor wie toch een glimp wil opvangen van Dolce & Gabbana als sterren op het witte doek, is er een oplossing. In de film ‘L’Uomo delle stelle’ (The Star Maker) uit 1995 spelen ze respectievelijk een boer en een fotograaf. De film was genomineerd voor een Oscar in de categorie ‘beste buitenlandse film’. Of de acteerprestaties van de twee ontwerpers daar voor iets tussen zaten, is nog maar de vraag.

Annelien Boens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content