Topdesign via het internet

LIFTshop is een gloednieuwe webshop met interieurobjecten, topdesign, originele tuinmeubels en trendy ‘musthaves’.

LIFTshop. Zo heet een gloednieuwe webshop met interieurobjecten, topdesign, originele tuinmeubels en trendy ‘musthaves’. De site met ’topdesign aan de laagste prijs’ wordt zaterdag voorgesteld op de interieurbeurs Sfeer.

De bedenkers van de LIFTshop zijn niet aan hun proefstuk toe. Ze baatten de interieur- en designwinkel LIFT in Gent uit. De deuren van de ‘echte’ winkel gaan dicht en vanaf nu richten ze zich uitsluitend op het web. LIFTshop wil een eigenzinnige designcollectie aanbieden, die u nergens anders vindt. Jonge ontwerpers, Scandinavisch design, tuinmeubelen, collecties voor kinderen en originele accessoires krijgen allemaal hun plaats op de website.

Vooral de leuze ’topdesign aan de laagste prijs’ trekt de aandacht. Aangezien een webshop geen huur of andere kosten met zich mee meebrengt, kan LIFTshop zijn klanten laten meegenieten van dit financi├â”le voordeel via extra kortingen. De webshop zal in de toekomst op heel wat interieurbeurzen te zien zijn. Op die manier kunnen (toekomstige) klanten de designobjecten ‘live’ bekijken.

Annelien Boens

www.liftshop.be vanaf 14 maart

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content