Tips om je huis de juiste geur te geven

© Jo Malone

Welke geur past in welke kamer? Een introductie.

Knackweekend.be vroeg aan Debbie Wild van Jo Malone enkele tips over welke geur in een bepaald seizoen of op een bepaald moment van de dag bij welke kamer van het huis past. Een introductie.

Op basis van de kamers van het huis:

De hal: voor de hal zou ik Lime Basil & Mandarin gebruiken, omdat het een frisse geur is, die je bezoekers een welkom gevoel geeft.

De badkamer: French Lime Blossom geeft je badkamer een zachte, elegante en lichtjes naar dennen ruikende toets.

Een meisjeskamer: de romantische, vrouwelijke en onschuldige geur Orange Blossom doet hier wonderen. Ook voor een romantisch huwelijk raad ik deze geur aan.

De keuken: Lime Basil & Mandarin brengt frisheid zonder de geur van het eten te verdringen.

Eetkamer: met Red Roses, dat is samengesteld uit zeven verschillende soorten rozen van over de hele wereld, roep je de geur van vers afgesneden bloemen op.

Op basis van de tijd:

Voor de winter: Vanilla & Anise geeft je een warm gevoel, hij geeft je zin om je warm in te duffelen en elkaar vast te nemen. Perfect voor een koude winteravond dus.

Voor de lente: Orange Blossom, French Lime Blossom of English Pear & Freesia geven een fris, opgewekt gevoel.

Voor tijdens de dag: Lime Basil & Mandarin voor een fris effect of English Pear & Freesia, dat meer naar patchouli en bloemen geurt, voor in de herfst. Voor ’s avonds: Pomegranate Noir, een enigmatische, mannelijke geur die de herinnering aan naar kruiden ruiken bossen oproept. Deze moderne geur brengt gezelligheid.

Elien Haentjens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content