The Good Life innoveert ook met tweede nummer

Nu te koop: het tweede luxemagazine van ‘The Good Life’, een combinatie van nieuws en lifestyle.

Prijs van de Innovatie

Ook het tweede nummer van The Good Life, het eerste hybride magazine in België, combineert economie en financiën met cultuur en luxueuze lifestyle. In Frankrijk won het internationaal georiënteerde magazineconcept van The Good Life, een realisatie van Laurent Blanc, de ‘Prix de l’Innovation 2012’ in het kader van de 10e editie van de awards ‘Magazines de l’Année’. Dat is een organisatie van het Syndicat de la Presse Magazine (SPM).

230 pagina’s breed

The Good Life richt zich tot hoger opgeleide mannen en vrouwen met een brede belangstelling. Het tweede nummer van de Nederlandstalige editie van The Good Life is weer goed voor 230 pagina’s.

The Good Life besteedt onder meer aandacht aan…

De ongelooflijke energie van Seoel, hoofdstad van het land van Kalme Ochtend. De beste tentoonstellingen en beurzen van de komende maanden, overal ter wereld. De shoppingroutes in Parijs, Milaan, New York en Londen.

De beste adressen wereldwijd om te eten, drinken en logeren. De portretten van 11 briljante geesten die de wereld doen vooruitgaan. Business schools: waar worden de elite en de leiders van morgen gevormd? Leica: bedrijfsbezoek bij het legendarisch merk van fototoestellen. Argentinië als economisch wonder: succes of schone schijn? De Japanse krant Asahi Shinbun: hoe bereik je een oplage van 11 miljoen exemplaren? De auto’s van de toekomst: kiezen tussen meer snelheid en meer comfort. Rik Ringers, uitgetekend profiel van een detective-journalist zonder vrees. De race tussen drie prestigieuze SUV’s: Audi Q3, BMW X1 en Range Rover Evoque. De mooiste boten van tegenwoordig. Citytrips naar Madrid, Singapoe, Wenen, Milaan en Palm Springs. De zandkleurigheid in vele varianten van de zomermode voor mannen. De honderdste verjaardag van Poltrona Frau, het Italiaanse icoon inzake design.

‘The Good Life’ verschijnt vier keer per jaar met een oplage van 50.000 exemplaren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content