Terre Bleue kleedt Belgisch team voor Olympische Spelen in Rio

© Terre Bleue

Terre Bleue zal de Belgische Olympische delegatie – Team Belgium – kleden voor de komende Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. Onder meer tijdens de veel bekeken openingsceremonie zullen de atleten ontwerpen van het Belgische label dragen.

Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC)wil dat team Belgium ‘helemaal Belgium’ kan uitstralen tijdens de officiële events van de Olympische Spelen van 2016. Daarom koos het voor een Belgische modelabel om de kleding van de atleten te voorzien. Op 5 augustus 2016 zal de Belgische delegatie in ontwerpen van Terre Bleue het Maracana-stadion van Rio binnenwandelen.

“Met Terre Bleue hebben we een perfecte fit gevonden”, aldus Rob Vanhees, marketing & partnership manager bij het BOIC.”Hun collecties zijn precies wat we zochten, het enthousiasme van hun teams is groot en bovendien is Terre Bleue 100% Belgisch. Wat wil je als Team Belgium nog meer ?”

Terre Bleue zal de volledige Belgische delegatie kleden tijdens de Olympische, maar ook tijdens de Paralympische Spelen. Het Belgian Paralympic Team treedt in september 2016 aan in Rio.

De stylisten van Terre Bleue zijn alvast gestart met de ontwerpen. Die worden door enkele ambassadeurs van Team Belgium aan het grote publiek voorgesteld tijdens de Catwalk to Rio in het voorjaar van 2016.

“Bij Terre Bleue zijn we gepassioneerd door mensen en via onze kledij willen we een goed gevoel geven. Sport doet dit ook,” zegt Peter Perquy, tweede generatie van Terre Bleue. “Wij zijn dan ook bijzonder fier om als Belgisch merk gevraagd te zijn onze atleten te kleden voor de hoogste competitie die er is.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content