TEDxGhent is voor derde keer terug

Het evenement biedt een platform voor creatieve ideeën en is de ideale netwerk gelegenheid.

Voor het derde jaar op rij wordt het evenement TEDxGhent georganiseerd, een dag waarin interessante en creatieve concepten worden besproken en sprekers vanuit verschillende sectoren hun bijdrage komen leveren. Bovendien is het ook de ideale gelegenheid om te netwerken. Het motto van TEDxGhent 2013 is ‘Bathing in Ideas’, een hele dag lang zullen sprekers over de meest diverse onderwerpen een korte talk van maximum 18 minuten geven. De focus van de talks ligt op innovatieve ideeën en concepten op het vlak van technologie, entertainment en design, maar daarnaast wordt er ook een platform gegeven aan sprekers die omwille van hun levenskeuzes of beroep een inspiratie zijn voor anderen.

Zo zullen dit jaar onder meer Marleen Temmerman van de World Health Organisation, auteur Pierre Pirard van het boek ‘Vous n’êtes pas des élèves de merde’, ingenieur Jelle De Smet, mode-ontwerper Bruno Pieters en ‘Kids as consumers’ expert Agnes Nairn aanwezig zijn.

Ook 9K, de winnaars van de TEDxGhent award op AppsForGhent en de winnaars van de TEDxGhent PhD contest worden verwacht. Net zoals vorig jaar praat Lieven Scheire alles aan elkaar.

TEDxGhent vindt plaats op zaterdag 22 juni van 10u tot 18u in de concertzaal van de Bijloke in Gent. Tickets kosten 58 euro en kunnen online besteld worden. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content