Te koop: originele liefdesbrieven voor Valentijn door 4 Belgische auteurs

© iStock

Vier schrijfsters scherpen hun pen en schrijven een liefdesbrief voor Valentijn. Via hun tijdelijke webshop kan je een brief bestellen voor je geliefde, voor jezelf, voor je kat of voor wie je maar wil. Dit jaar vieren we de liefde met een heuse, literaire liefdesbrief.

Brieven krijgen, het is en blijft romantisch. En wanneer beter dan rond Valentijn een romantisch stukje papier de deur uitsturen? Dankzij vier auteurs hoef je zelf niet in je pen te kruipen, maar bestel je online een brief van je schrijfster naar keuze.

Saskia De Coster, Lize Spit, Katrijn Van Bouwel en Nele Reymen gaan namelijk liefdesbrieven schrijven voor wie het wilt en ze doen dat op de tijdelijke webshop www.ikhebnogietsvooru.be.

Saskia en Lize bejubelen de liefde in een brief of gedicht in limited edition en Katrijn en Nele doen er nog een schepje bovenop met een persoonlijke brief voor je lief, voor je ex, voor je huisdier, je minnaar of minnares of eentje voor jezelf, aan jou de keuze. Haast je, rep je, want de brieven zijn slechts in beperkte oplage te koop (10 per stuk).

Praktisch

www.ikhebnogietsvooru.be online van woe 3 februari tot en met zondag 7 februari

Prijs per brief: vanaf 50 euro

Elke brief wordt mooi verpakt en verzonden

10% van de opbrengst gaat naar Kom op tegen kanker

Katrijn Van Bouwel
Katrijn Van Bouwel© Koen Bauters

Katrijn Van Bouwel schrijft: aan haar debuut bij uitgeverij Prometheus, onzin op Twitter en over zichzelf in de derde persoon. Of ze staat op een impropodium mopjes te verpatsen.

Over de liefde: is ze heel serieus. Geef je Valentijn dus zin, dankzij woorden. Of vraag-het-aan voor een persoonlijke tekst voor wie je maar wilt. Dus ook voor jezelf.

Lize Spit
Lize Spit© Keke Keukelaar

Lize Spit schrijft: omdat ze niet anders kan. Haar debuutroman ‘Het smelt’ blaast alles en iedereen omver en het is spijtig dat u haar niet persoonlijk kent, want zijzelf is ook erg indrukwekkend voor haar kleine gestalte.

Over de liefde: weet ze veel, maar niet alles. Daarom schrijft ze een brief en een gedicht over de liefde. Er zijn er tien van elk, genummerd als limited edition woordenkunst.

Nele Reymen
Nele Reymen© –

Nele Reymen schrijft: meer dan ze praat, minder dan ze eet. Ze bracht pas haar derde boek ‘Verloren Brood’ uit en houdt u nu goed in het oog om binnenkort ook daar weer over te schrijven. Dus eet met uw mond dicht.

Over de liefde: kan ze veel vertellen. Maar ze schrijft het liever op. Voor u. Of voor uw geliefde. Voor uw kat, uw ex, uw minnaar of uw minnares.

Saskia De Coster
Saskia De Coster© –

Saskia De Coster schrijft: dus wij lezen. Haar lijstje gewonnen prijzen is minstens even lang als haar lijstje boeken en na haar laatste roman ‘Wat alleen wij horen’ wil een mens alleen nog maar meer horen van haar. En lezen.

Over de liefde: is ze duidelijk. Teveel ervan maakt haar week en dat liefde meer is dan een weekdier bewijst ze met haar liefdesbrief. Er zijn er tien, genummerd als limited edition woordenkunst.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content