Surrealisme van Magritte komt tot leven in Maasmechelen Village

Maasmechelen Village slaat de handen deze lente in elkaar met de Stichting Magritte, die momenteel haar vijfde verjaardag viert. Nog tot 15 augustus omarmt het Limburgse outletdorp het surrealisme met een scenografie die geïnspireerd is door de Belgische schilder.

Maasmechelen Village slaat de handen deze lente in elkaar met de Stichting Magritte en het Musée Magritte Museum die momenteel haar vijfde verjaardag viert. Nog tot 15 augustus omarmt het Limburgse outletdorp het surrealisme met een scenografie die geïnspireerd is door de Belgische schilder.

Werken als La Golconde, La Malédiction, Le Faux Miroir en Le Fils de l’Homme komen tot leven in de winkelstraten en op de gevels van het winkeldorp. Daar worden ze vergezeld van door Magritte geïnspireerde kunstwerken, zoals enkele reusachtige appels van Philippe Moreno. Tegelijk opent Maasmechelen Village er deze week een pop-up store, waar u terecht kunt voor allerhande merchandising rond Magritte. Bovendien ontvangen bezoekers van het Magritte museum exclusieve kortingen in Maasmechelen Village en omgekeerd.

Géraldine Mouton Aanbod voor Knack Weekend lezers :

Private Sale – Maasmechelen Village

15 – 19 Mei 2014

Registreer je op MaasmechelenVillage.com/partner en geniet van exclusieve kortingen van -20% tot -50% bovenop de outletprijs in de deelnemende boetieks van Maasmechelen Village.

Info: www.maasmechelenvillage.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content