Sprookjes te koop

Lillie Polka ontwerpt handgemaakte, sprookjesachtige spullen voor kinderen en volwassenen.

Snoepkleurige jurkjes, wollen broches, kokette mutsen en prachtige schilderijen, het zijn maar enkele creaties van het tienkoppige ontwerperscollectief Lillie Polka. Het bonte allegaartje creatieve zielen ontwerpt handgemaakte spullen voor kinderen en volwassenen die houden van stukken met een speelse knipoog. Ook hun sprookjesachtige namen (Juffrouw Thea, Traagpaard, Er Was Eens, Nora Noah,…) spreken tot de verbeelding.

Aanvankelijk verkocht Lillie Polka zijn spulletjes enkel op markten en tijdens speciale koopavonden bij de klant thuis, maar sinds kort kunt u ze ook vinden bij de tweedehandswinkel Oxfam Vintage in Gent. De retro geïnspireerde kleding en accessoires passen perfect bij de nostalgische sfeer daar. Op 13 en 14 december organiseert Lillie Polka bovendien een kerstverkoop in de Gentse Penitentenstraat. Kleine en iets grotere mensen zijn welkom.

Ellen De Wolf

Kerstverkoop Lillie Polka, van 13 tot 14 december in de Penitentenstraat 24, 9000 Gent. Info: www.lilliepolka.com. De collectie is ook te koop bij Oxfam Vintage, Sint-Jacobs 12, 9000 Gent. Info: 09 223 13 53, www.oxfamsol.be/shops/gent

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content