Proper poetsen: method opent pop-up in Antwerpen

Inpak workshop met Elfi voor method © Method

Het duurzame schoonmaakmerk method opent een pop-up shop in Antwerpen. Je kunt er producten ontdekken, geschenken inpakken met gerecycleerde materialen en workshops volgen.

Van 11 tot en met 24 december gooit het kleurrijke schoonmaakmerk method de deuren open van een pop-up shop. In aanloop naar de kerstdagen kan je er cadeautjes inpakken met gerecycleerde materialen, deelnemen aan workshops rond upcyclen en prijzen winnen.

Method is het kleurrijke zusje van schoonmaakmerk Ecover en biedt stijlvolle producten aan die ook ecologisch zijn. Method behoort tot de top twee procent van ‘Benefit Corporations’ wereldwijd. Deze certificering wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan strenge criteria op vlak van milieu-impact, transparantie en corporate governance. Andere bekende merken zijn bijvoorbeeld Tony’s Chocolonely, Ben&Jerry’s en Dopper.

Je kunt gedurende de twee weken dat de pop-up open is kerstkaartjes versturen en cadeautjes inpakken. Wil je wat hulp bij het inpakken en bijleren over upcyclen? Dan kan je er ook terecht voor workshops bij Elfi van Glam at Heart Jessica van Antwerp Avenue. De workshops staan gepland op woensdag dertien december en zaterdag zestien december telkens van 15u tot 17u.

Inschrijven voor de gift wrapping workshops met Jessica van Antwerp Avenue op 13/12 kan hier en met Elfi van Glam at Heart op 16/12 hier.

Openingsuren pop-up shop

Maandag tot en met zondag, van 10u – 18u, zondag 17 december van 10u – 18u en zondag 24 december van 11u – 16u.

Huidevettersstraat 36, 2000 Antwerpen

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content