Pop-Up Class zwaait opnieuw deuren open voor jonge ondernemers

pop-up class © FB

Pop-Up Class is een tijdelijke thuis voor startende ondernemers en ambitieuze studenten. Overdag is Pop-Up Class een plaats om te co-worken of te lunchen en ’s avonds worden er telkens twee boeiende sprekers uitgenodigd. Er is gratis wifi en ook voor de lezingen hoef je niet te betalen.

Van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 16 oktober wordt Antwerpen weer de place to be voor jong talent dat bruist van ondernemingszin en popelt om geïnspireerd te worden. In een gezellig decor worden startende ondernemers geprikkeld door gezonde lunches, opkikkerende koffie en boeiende lezingen.

De organisatoren kiezen niet voor stijve harken en zelfverklaarde goeroes, maar nodigen sprekers uit waar we ons aan kunnen spiegelen. Op het programma staan zowel oude rotten uit het vak als jonge leeuwen die al erg goed bezig zijn. Voor, tijdens en na de lezingen kan je er ook terecht om te co-worken en een hapje en een drankje.

Van Alex Agnew tot Eva Daeleman

De gratis lezingen worden dit jaar aangevuld met workshops. Startende ondernemers hebben immers heel wat vragen en twijfels. Daar kunnen ze tijdens Pop-Up Class concrete antwoorden op krijgen. Ook online wordt er dit jaar ingezet op inspireren en vooruithelpen.

Enkele klinkende namen op het programma zijn Inge Onsea van Essentiel, presentatrice Eva Daeleman, positivo en nagelqueen Elfi De Bruyn, stand-upcomedian Alex Agnew, onderneemster op flipflops Lien De Pau, literaire woordenkunstenaar Nele Reymen en nog zoveel meer. Bekijk het volledige programma op de website van het evenement.

Word lid

Dit jaar werkt Pop Up Class niet met inschrijvingen, maar wel met lidkaarten die tal van voordelen bieden: gratis pintjes, goodies en meer. Lid worden is niet verplicht, kost niets en kan zowel online als op de locatie zelf. Je kan dus ook gerust binnenstappen zonder lidkaart.

5 tot 16 oktober 2015

Campus Opera — Frankrijklei 1, 2000 Antwerpen

www.popupclass.be

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content