Plus size modellenwedstrijd via Instagram groot succes

© Models 1

Asos en Models 1 hebben een modellenwedstrijd gelanceerd voor plus size modellen via Instagram. Er hebben al meer dan 2000 meisjes deelgenomen aan de selfiewedstrijd waarmee ze een modellencontract kunnen winnen.

Asos en Models 1 hebben een modellenwedstrijd gelanceerd voor plus size modellen via Instagram. Er hebben al meer dan 2000 meisjes deelgenomen aan de selfiewedstrijd waarmee ze een modellencontract kunnen winnen.Met de hashtag #MakeMeACurveModel delen aspirant modellen met voluptueuze vormen selfies in de hoop de wedstrijd te winnen. De winnares krijgt een modellencontract bij Models 1, mag een shoot doen voor de Asos curve collectie en ontvangt een bon van 500 pond om te shoppen bij de online modeketen. Het modellenagentschap wil met deze wedstrijd de drempel verlagen voor meisjes om aan te kloppen bij hun bureau.

Dit is niet de eerste keer dat het modellenbureau een wedstrijd organiseert via sociale media. De winnares van de vorige editie, Simone Charles, was dolgelukkig toen ze verkozen werd en hoopt dat ze een rolmodel kan zijn voor jonge meisjes.

Gegadigden kunnen nog tot 9 juni meedingen naar de hoofdprijs. Surf naar de website van Models 1 voor meer info over de voorwaarden. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content