Peter Goossens neemt afscheid van Museumbrasserie

Driesterrenchef Peter Goossens neemt afscheid van de Museumbrasserie in Brussel.

Driesterrenchef Peter Goossens neemt afscheid van de Museumbrasserie in het Museum voor Schone Kunsten in Brussel. “Het concept is geslaagd en ik heb nu andere uitdagingen”, laat Goossens in een persbericht weten. “Op zowat alle dagen is de zaak volzet en de brasserie is een vaste naam geworden in onze hoofdstad. Ik vind het dan ook tijd om het kind los te laten”.

De topchef was sinds november 2006 als consulent verbonden aan de Museumbrasserie en het Museumcafé aan het Koningsplein. Hij verleende algemene steun en verzorgde de recepten voor de typisch Belgische gerechten op de kaart.

De topchef heeft nog heel wat andere projecten op stapel staan. “In januari starten de opnames voor de tweede reeks van Mijn Restaurant voor VTM en daarnaast ben ik bezig met een aantal nieuwe projecten op het vlak van gastronomie. Maar uiteraard blijft het Hof van Cleve mijn voornaamste prioriteit”, luidt het.

Ann Heylens/Belga.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content